Защо да избереш Викс Медия

Какво е VIX?

Ако търгувате на стоковата борса и терминът индекс на волатилност Ви е познат, то може би си мислите, че знаете какво е VIX. Тук обаче не става дума за това. VIX е абривиатура от Volume Index eXcel. Защо точно VIX? Кратко е, разпознаваемо и се помни лесно. Какво е нужно повече за успешен бранд?!

Какво е Media?

Най-общо казано думата медия се отнася до различни средства за комуникация. Медиите са комуникационни канали или инструменти, използвани за съхранение и предоставяне на информация или данни. Терминът се отнася до компоненти на комуникационната индустрия на средствата за масово осведомяване, като печатни медии, издателство, новинарски медии, фотография, кино, излъчване (радио и телевизия) и реклама.

Бранда Vix Media (Викс Медия) още познат като VIX.BG за кратко време се наложи на пазара в своята област. Едни от основните аспекти на нашата дейност са дизайн и реклама. Vix Media предлага и външна фотография. Фотозаснемане на детски рождени дни, кръщенета, абитуриентски балове, сватби. Изработка на колажи, ретуш и обработка на снимки, оцветяване на черно-бели снимки, смяна на фон на снимки, изработка на етикети за бутилки, изработка на фотокниги. При нас ще намерите нестандартни стенни часовници с уникален дизайн на добри цени. Избери нестандартно решение, за да украсиш дома или офиса с нашето предложение за антистрес часовник. Нашите топ модели са Стенен часовник "Остави, вече закъснях" и "Време е за Бира". Предлагаме на Вашето внимание антистрес часовници. В забързаното ни ежедневие има моменти, в които трябва да си кажем СТОП. Не можем да спрем времето, но можем да намалим стреса като се развеселяваме всеки път, когато поглеждаме към часовника.

Марката VIX.BG още позната като Vix Media (Викс Медия) е съвкупност от услуги и решения както за бизнеса така и за крайни клиенти. Основните аспекти на нашата дейност са свързани с дигиталните услуги. При нас можете да намерите широк спектър от решения, което ни категоризира като медия.

Част от нашето портфолио: Портфолио

 

10 причини защо да избереш Викс Медия

1. Селекция от модерни и интересни продукти
2. Добри цени, дори при малки количества
3. Различни видове отстъпки
4. Отлично обслужване на клиента, преди и след поръчка
5. Строг контрол върху качеството на всички продукти
6. Отлични срокове за изпълнение и доставка
7. Опитен екип от брандинг и дизайн експерти
8. Иновативни продукти с дълъг живот
9. Индивидуален дизайн и производство според вашите спецификации
10. Постоянно развитие и усъвършенстване на предлаганите продукти и услуги

Вижте какво казват другите за нас в страницата, която нарекохме Lovix